ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „МАЛО КРАЉЕВСТВО“

Позоришна представа ”Мало краљевство”

21. мај у 17.00 Биоскопска сала Раља

21. мај у 18.30 Велика сала Центра за културу Сопот

Цена улазнице 250,00 динара